Praktijk

”Autorijschool Martijn Bakker staat garant voor een kwalitatief goede rijopleiding. Wij zorgen ervoor dat jij op een veilige en verantwoorde wijze in het bezit komt van jouw rijbewijs”

Kwaliteit met persoonlijkheid

Hoe wij ervoor zorgen dat je goed voorbereid klaargestoomd wordt voor je praktijk examen!

Reguliere rijopleiding

Ten eerste hebben we de reguliere rij-opleiding. Je kan kiezen voor losse lessen of voor een pakket. Je mag zelf kiezen hoeveel lessen je per week lest. Wij raden leerlingen altijd aan om minimaal 1-2x per week te lessen tot aan jouw praktijkexamen.

Je lest altijd in je vaste auto

Vakkundige voorbereiding

Altijd dezelfde rij instructeur

Ma t/m vr van 7.00u - 20.00u

Faalangst / Rijangst

Rijlessen met persoonlijke aandacht

Heb je faalangst of rijangst en wil je jouw rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaring is dat er vaak onbegrip is voor jouw situatie. Wij hebben wel begrip voor jouw situatie! Faalangst is heel vervelend en legt extra druk op een examen. Door een faalangstexamen en goede begeleiding kun je sneller slagen voor je rijbewijs. Ook vinden we het belangrijk dat je zo weinig mogelijk last hebt van je faalangst. We stellen je op je gemak door rustige en ontspannende rijlessen te geven. 

Veel mensen hebben last van rijangst wanneer ze in een auto zitten. Rijangst varieert per persoon en per situatie. Met de juiste begeleiding proberen we jouw rijangst te overwinnen en te slagen voor je rijbewijs. We vinden het belangrijk dat je rustig en vertrouwd rondrijdt. Heb je vragen over onze werkwijze rondom faalangst of rijangst? Neem dan contact met ons op zodat we de nodige uitleg kunnen geven.

ADHD

Ook mensen met ADHD en autisme kunnen bij ons hun rijbewijs halen. Mensen met ADHD en autisme leren anders dan mensen zonder deze stoornissen. Ben je gediagnosticeerd met ADHD of autisme of een andere aandoening geef dit dan zo snel mogelijk aan. Met name voor je praktijkexamen bij het CBR kan dit invloed hebben. Het CBR bepaald of ze meer informatie nodig hebben en of er een onderzoek nodig is.

Second opinion

Ben je gezakt bij een ander rijschool, en wil je graag een second opinion? Wij adviseren je graag.

Rijles gebied

Autorijschool Martijn Bakker geeft rijlessen in Eindhoven, Veldhoven, Best, Nuenen, Son en Breugel, Geldrop, Aalst en Waalre. Wanneer je ergens anders woont, kun je altijd op school, studie of Centraal station in Eindhoven opgehaald worden.

2toDrive

Vanaf je 16,5 jaar starten met rijlessen!
Vanaf je 16e verjaardag mag je al beginnen met theorie. Daarna mag je dankzij 2toDrive na al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e dien je te rijden onder begeleiding van een zelf uitgekozen coach. Vraag hier je begeleiderspas aan.

Tussentijdse toets

De tussentijdse toets is een rijtest gedurende je lesperiode die verloopt als een echt examen. Zo ben je nog beter voorbereid voor het halen van je rijbewijs.

Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het officiële rijexamen; het kan je helpen om eventuele nervositeit weg te nemen en te werken aan je zelfvertrouwen.

Een examinator van het CBR beoordeelt je rijvaardigheid. Hierna weet je precies hoe een echt rijexamen er aan toe gaat en je weet waar je aan moet werken om het echte examen te halen.

Voorbereiding praktijk examen

Hieronder hebben we een aantal filmpjes van het CBR die je nog beter voor kunnen bereiden op je praktijkexamen.

Praktijk examen

Het praktijkexamen is de afsluiting van je rijopleiding. Onze instructeur zal je zo goed mogelijk op het examen voorbereiden, maar het examen blijft natuurlijk spannend omdat je te maken krijgt met een examinator die jou gaat beoordelen. De instructeur van onze rijschool zal je tijdens het examen zo goed mogelijk begeleiden. Omdat onze rijschool is ingeschreven bij het CBR kan je instructeur meerijden tijdens het examen. Veel kandidaten ervaren dit als prettig.