Over ons

Autorijschool Martijn Bakker

Mijn naam is Martijn Bakker. Ik ben deze rijschool gestart na 20 jaar samengewerkt te hebben met mijn schoonvader. Een logische stap om na zoveel jaren dan toch met eigen naam op het lesbord rijles te gaan geven. Ons slagingspercentage ligt aanzienlijk hoger dan het landelijk gemiddelde.

Het geven van autorijles is wat ik elke dag met veel plezier doe. Al zoveel jaar, dus ook met zoveel ervaring. Ervaring heb ik ook met mensen met bijvoorbeeld autisme, PDD-NOS, ADHD, ADD en/of faalangst. Daar heb ik bijscholingen en cursussen voor gevolgd. De tips die je tijdens zo’n cursus krijgt kan ik goed toepassen tijdens de rijlessen. Het is juist leuk, en voor mij een uitdaging dat iedereen anders is. Daarom is iedere rijopleiding uniek, en op ieders eigen tempo. Voor mij is elke rijles anders, dat maakt mijn werk afwisselend en uitdagend. Ik heb plezier in mijn werk!

 

Autorijschool Martijn Bakker - Instructeur - Martijn Bakker

De eerste rijles kijken we samen welk pakket het beste bij je zal passen. We plannen rijlessen persoonlijk in, direct na de rijlessen. Je krijgt ook een eigen instructiekaart waar je afspraken op gezet worden, en waarop al je vorderingen bijgehouden worden. Je kunt zelf bepalen of je 1 keer, 2 keer, of vaker per week wil rijlessen. Tijdens het rijlessen komen we op alle belangrijke punten in voornamelijk Eindhoven. We oefenen de bijzondere verrichtingen zodat je zelfverzekerd je tussentijdse toets en examen kunt afleggen.

We rijlessen in een Ford Focus, voorzien van alle nieuwste eisen die het CBR aan leswagens stelt. Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt in de leswagen, en dat je straks met veel plezier terugkijkt op het rijlessen, de rijschool, en het behalen van je rijbewijs. Tevredenheid is voor mij erg belangrijk. Als je tevreden bent zul je vast vrienden doorsturen naar autorijschool Martijn Bakker. Dat is voor mij de beste reclame!

Wil je meer weten over mij, of wil je je aanmelden voor je rijopleiding? Neem gerust contact met mij op.

Tot snel, Martijn Bakker.